"Fly casual!"

X-Wing & Pew-Pew

X-Wing & Pew-Pew

Magyar X-Wing játékosok külföldön 2019-ben

2020. február 26. - K_Imi

Akárcsak 2018-ban, 2019-ben is akadtak olyan magyar versenyzők, akik – az egyre sokasodó itthoni opciók és a hazai rendezésű, de nemzetközi Nationals – mellett külföldi eseményekre is ellátogattak. Az előző összefoglalóhoz hasonlóan ezúttal is megkértem a játékostársakat, hogy gyűjtsük össze, ki, mikor és hova utazott, hogy a képviselje a magyar közösséget.

A 2019-es már a második év volt, amikor én is csatlakoztam ilyen jellegű expedícióhoz, méghozzá a közösségi szervezésű nemzetközi csapatversenyre (XTC) utazó alakulat tagjaként, majd maradtam persze az EB-re is (ott mondjuk inkább csak többen voltunk velem, mint előrébb). Egy nemzetközi verseny hangulata igazán egyedi, valamint pár napra kimozdulni és várost nézni, világot látni még akkor is jó, ha maga verseny és az eredmények nem úgy jönnek össze, ahogy az ember tervezi. Épp ezért mindenkit bátorítok, hogy amennyiben kedve van és a lehetőségei engedik, 2020-ban csatlakozzon a magyar csapathoz. A külföldi versenyekről szóló információk megosztását, valamint a rajtuk való részvétel szervezését külön Facebook csoport segíti.

Az elmúlt időszakba eső – Csaba és Laci stabil idegenlégiós munkásságával megtoldott – külföldi szerepléseinket szöveges ismertetés helyett életem második (ennek megfelelően egy fél fokkal kevésbé, de még mindig némileg fapados) infografikáján mutatom be alább.

infografika_2018_2019.png

A bejegyzés trackback címe:

https://xwingpewpew.blog.hu/api/trackback/id/tr5515493356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása