"Fly casual!"

X-Wing & Pew-Pew

X-Wing & Pew-Pew

2019-es X-Wing versenysorozat Szolnokon - beharangozó

2019. január 22. - K_Imi

Örömmel jelentem, hogy a 2016-os és 2017-es versenysorozatok után az X-Wing visszatér Szolnokra! A tervek szerint egy – a győri eseményekhez hasonló – családias hangulatú versenyekből álló, 6 állomásos bajnokság kerül lebonyolításra a WarpStorm Klub által.

wsk.jpg

A fordulók helyszíne Szolnokon belül a Jubileum tér 5. 23. (!) emeletén lesz, aki tehát szeret terepasztalként kitekinteni a világra, annak már csak azért is megéri indulni, mert itt kiváló lehetősége nyílik rá.

A versenyek Facebook eseményként lesznek meghirdetve, a nevezés az xwingszolnok@gmail.com címen keresztül zajlik az aktuális fordulónál megadott határidőig. Fontos információ, hogy egy-egy alkalom tényleges megtartásához 8 fő jelentkezése szükséges, a részvétel pedig minden esetben ingyenes.

A dobogós helyezettek oklevelet és éremkitűzőt kapnak, továbbá a Drenus’ Art jóvoltából az egyes versenyek győztesei egy-egy alt-art pilótakártyát is választhatnak az alábbi 7 db-ból.

szolnok_2019_nyeremenyek.png

A versenykiírásokat azért is érdemes figyelni, mert minden olyan 4 meccses forduló, amin legalább 10 játékos indul, egyben kvalifikációs tornaként fog funkcionálni a 2019-es Red Squadron Invitational-re (a 2018-as meghívásos rendezvényről szóló beszámolóm ezen a linken olvasható).

A fordulók eredményei, listái, valamint az összesítő rangsor itt, az X-Wing & Pew-Pew blogon lesznek megtalálhatók.

Találkozunk Szolnokon!

A bejegyzés trackback címe:

https://xwingpewpew.blog.hu/api/trackback/id/tr5914580650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása