"Fly casual!"

X-Wing & Pew-Pew

X-Wing & Pew-Pew

Indulás

2018. szeptember 21. - K_Imi

Kedves Olvasó!

A jelen blog létrehozása egy hosszabb ideje motoszkáló gondolatnak és egy hirtelen elhatározásnak köszönhető. A végső lökést egy közelgő esemény, a 2018. 09. 23-án esedékes 2.0 bevonó játék és Launch Party adta, ahol az X-Wing második kiadásával fogunk játszani. Számomra ez lesz az első szervezett alkalom, ahol kipróbálhatom az újdonságokat és jó szórakozásra számítok, amiről remélhetően egy élménybeszámolóval is tudok majd szolgálni.

A témát adó játék első kiadását valamikor 2015 nyarán kezdtem gyűjteni és 2016 márciusa környékén kezdtem ténylegesen játszani vele. Az azóta eltelt időben számos remek élményem fűződik az X-Wing-hez, ami nem lett volna lehetséges a kiváló játszótársak nélkül, így Nekik mindenképp köszönöm az eddigi közös időtöltést ebben a hobbiban! A következőkre nézve egyelőre annyit tűzök ki célul, hogy legalább annyit (ha lehet, inkább többet) és olyan jókat játsszunk, mint eddig, a többit pedig majd meglátjuk, ahogyan azt is, hogy mi fog kisülni ebből a blogból. Az építő kritikákat és észrevételeket előre is köszönöm!

Addig is jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://xwingpewpew.blog.hu/api/trackback/id/tr2114253775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása